(video) Coropceanu începe curățenia în Capitală cu spălarea propriei mașini

miercuri, 11 mai 2011

(video) Coropceanu începe curățenia în Capitală cu spălarea propriei mașini
Foto: UNIMEDIA

Candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, Sergiu Coropceanu, vrea să transforme Chișinăul într-un oraș curat. Deși are mai multe proiecte în acest sens, acesta a început cu o acțiune de informare a șoferilor. Timp de o lună, voluntarii PSD vor îndemna deținătorii de automobile să intre în Chișinău cu mașinile curate.

Pentru a fi mai convingător, Coropceanu a spălat simbolic în fața presei parbrizul mașinii sale. Mai mult, acesta asigură că dacă va câștiga alegerile locale, va construi spălătorii municipale gratuite.


„În municipiul Chișinău sunt mai multe probleme, dar problema gunoiului și ecologiei este cea cu care ne ciocnim zi de zi. Eu vin cu o acțiune de informare. Îndemn chișinăuienii sau oaspeții Capitalei să intre în oraș cu mașinile curate și să nu aducă mizerie”, a declarat Sergiu Coropceanu astăzi, în cadrul evenimentului de lansare a campaniei.

Înconjurat de tineri cu căldări și perii în mână, candidatul PSD a spălat simbolic parbrizul mașinii sale, pentru a nu face mizerie în stradă.

Coropceanu promite că atunci când va ajunge primar, va construi spălătorii municipale gratuite la fiecare intrare în oraș, iar companiile de transport vor primi licență doar când vor avea spălătorii proprii.

Pentru a-și promova campania, timp de o lună voluntarii vor sta la toate cele 5 intrări în Chișinău și vor oferi burete șoferilor.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: