Segway - cea mai modernă metodă de deplasare. Acum o oră la jumate de preț

vineri, 13 mai 2011

Segway - cea mai  modernă metodă de deplasare. Acum o oră la jumate de preț
Foto: cupon.md

Segway-ul e o gaselniţă ecologică produsă numai de SUA și are un preț de 6.000 de dolari. Dacă ai visat la o plimbare cu o astfel de invenţie, atunci este timpul să profiţi de oferta cupon.md: acum plăteşti doar 300 lei în loc de 600 pentru o oră de plimbare cu un Segway. 


Segway este constituit dintr-o mică platformă joasă pe care te urci, având în dreapta şi în stânga câte o roată de marime mijlocie, şi în mijloc un ghidon cu mânere. Segway este ţinut în picioare în echilibru static sau dinamic de către un computer şi motoare electrice plasate discret sub platformă.

Pentru a detecta aplecările ghidonului, prin care se dau comenzile, se folosesc senzori giroscopici. Acesta livrează computerului poziția și viteza momentană. 

Acum ai şansa de a încerca acest minunat mijloc de deplasare la jumate de preţ. În mod normal, o oră de utilizare a unui Segway costă nu mai puţin de 600 lei. Doar prin intermediul site-ului de reduceri cupon.md vei beneficia de -50% reducere. Achită doar 300 în loc de 600.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: