HP obține certificarea SAP pentru a deveni furnizor global de servicii Cloud

marți, 10 mai 2011

HP obține certificarea SAP pentru a deveni furnizor global de servicii Cloud
Foto: mspmentor.net

HP Enterprise Services a anunţat că este printre primii parteneri pentru a obține certificarea SAP pentru a deveni furnizor global de servicii Cloud în susținerea soluțiilor SAP.


HP oferă soluţii și servicii IT standardizate, bazate pe resurse partajate prin internet, care să permită furnizarea de aplicaţii SAP ® clienților într-un mod scalabil, prin intermediul serviciilor HP Hybrid Delivery Cloud Services. 

Certificarea oferă clienților aplicațiilor SAP prin serviciile HP Cloud asigurarea că aceștia pot beneficia de pe urma: flexibilității sporite, aprovizionării rapide și  arhitecturii extrem de fiabile şi accesului la cele mai recente servicii nor.

Furnizorii de tehnologie care râvnesc certificarea SAP sunt supuși unui proces de audit extins care validează integrarea operațională a capacităţilor Cloud ale prestatorului cu aplicațiile SAP. După finalizarea cu succes, recertificarea se va desfășura în fiecare 2 ani, cu repetarea aceluaiași proces aprofundat de validare.  
 
Certificarea va fortifica relaţia de 20 de ani între HP şi SAP – membru al Alianţei HP Agility Alliance. Agility Alliance este programul primar de parteneriat al HP Enterprise Services, care întrunește furnizorii de tehnologii-lideri în industrie pentru a dezvolta şi livra soluţii complete IT. 

Această certificare va ajuta companiilor şi guvernelor în implementarea soluției Instant-On-Enterprise. Într-o lume a conectivității continue, întreprinderile Instant-On incorporează tehnologiile în tot ceea ce servește pentru binele clienților, angajaților, partenerilor și cetățenilor. 

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: