(foto) Panouri PL vandalizate în orașul Codru

luni, 30 mai 2011

(foto) Panouri PL vandalizate în orașul Codru
Foto: PL

Partidul Liberal anunță că mai multe panouri publicitare ale formațiunii din orașul Codru au fost vandalizate. Potrivit serviciului de presă al formațiunii în seara de sâmbătă, 28 mai, un billboard cu imaginea lui Andrei Roșca, candidat la funcția de primar de Codru, din partea Partidului Liberal, a fost vandalizat de persoane necunoscute. 

“Am vorbit vineri dimineața, cu domnul Boguș Boris ex-consilier în consiliul local, care în această campanie este persoana de încredere a ex-primarului, Mazur Vitalie, care candidează independent la funcția de primar. Deși am avut o înțelegere să purtăm o campanie corectă, în limita normelor legale și morale, echipa lor nu s-a sfiit să plaseze billboard-urile lui Mazur Vitalie lângă toate panourile PL, lansând o informație falsă, precum că el ar fi candidatul din parte PL în acest scrutin. După această discuție am fost preîntâmpinați că vor distruge panourile noastre”, a declarat Andrei Roșca.


"Deși staff-ul PL din orașul Codru a depus o sesizare la sectorul de poliție, organele de forță nu au întreprins măsurile necesare, astfel luni, 30 mai toate panourile PL din Codru au fost vandalizate", se mai spune în comunicatul PL.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: