Ana Tkaci ”se teme” de revenirea comuniștilor

marți, 10 mai 2011

Ana Tkaci ”se teme” de revenirea comuniștilor
Foto: info-prim.md

Partidele democratice din Republica Moldova trebuie să se unească și să susțină un singur candidat la Primăria Chișinău, altfel comuniștii vor reveni la putere. De această părere este președintele Partidului Politic pentru Unirea Moldovei, Ana Tkaci. 


”Partidele poltice din țară au dezmembrat societatea în roșii, albaștri, verzi. Acestea nu întreprind nimic pentru a se uni. Fac apel către formațiunile democrate să-și retragă candidații pentru Primăria Chișinău și să susțină un singur candidat, altfel ne așteaptă timpurile când comuniștii vor reveni la putere”, a declarat astăzi 10 mai, Ana Tkaci.

Totodată, liderul Partidului pentru Unirea Moldovei a prezentat programul formațiunii sale. Tkaci promite lichidarea corupției în instituțiile de stat, crearea locurilor de muncă, condiții pentru dezvoltarea business-ului mic, etc. ”Primăria Chișinău are nevoie de noi cadre pentru lichidarea corupției și ”cumătrismului” a opiniat sursa citată.

Menționăm că Ana Tkaci este prima pe lista candidaților pentru Consiliul Municpal Chișinău, urmată de Liuba Galeru, contabilă-șef, pe locul trei - Angela Bucur, jurist, patru - Valentina Miteva, profesoară, cinci - Victoria Novic, economist. Partidul Politic pentru Unirea Moldovei este format 75% din femei.

La 22 aprilie, Ana Tcaci, fondatorul Partidului Moldova Unită, declarase că pleacă din formațiune și că aderă la Partidul Politic pentru Unirea Moldovei.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: