Afaceri cu SUA: Seminar pentru antreprenorii din Moldova

miercuri, 11 mai 2011

Afaceri cu SUA: Seminar pentru antreprenorii din Moldova
Foto: amcham.md

La iniţiativa Ambasadei SUA din Chişinău, Camera americană de comerţ din Moldova va organiza un seminar la tema "Afaceri cu SUA".  Seminarul va avea loc astăzi, 11 mai, în Chişinău.  Antreprenorii din Moldova care sunt interesaţi în afaceri cu SUA sunt invitaţi să-şi înregistreze participarea la Camera americană de comerţ din Moldova (AmCham Moldova).


Acest seminar are menirea de a oferi participanţilor informaţii despre oportunităţi de a dezvolta afaceri şi comerţ cu SUA şi de a găsi parteneri americani şi resurse guvernamentale SUA, care ar facilita aceste oportunităţi.  Seminarul se va axa asupra oportunităţilor existente între SUA şi Moldova, rolul expoziţiilor comerciale din SUA pentru dezvoltarea afacerilor, şi istorii de succes ale companiilor din Moldova.  Participanţii vor afla despre programe specializate ale Guvernului SUA pentru oamenii de afaceri, inclusiv pentru cei din domeniul agro-business. 

Reprezentanţi ai Departamentului de Stat, Departamentului de Comerţ al SUA, Agenţiei pentru Dezvoltare Internaţională a SUA, membrii Camerei americane de comerţ vor oferi prezentaţii în timpul seminarului. 

Companiile care sunt interesate de a participa la seminar sunt rugate să contacteze AmCham pentru a se înregistra şi pentru detalii, sau să vadă pagina www.amcham.md. Participarea la seminar este gratis.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: