12 mai - cea mai lungă Noapte a Reducerilor la Shopping Malldova

marți, 10 mai 2011

12 mai - cea mai lungă Noapte a Reducerilor la Shopping Malldova
Foto: Shopping MallDova

După succesul primelor doua ediţii „Noaptea Reducerilor”, magazinele din Shopping MallDova îşi pregătesc colectiile pentru o nouă ediţie de shopping nocturn, cu reduceri substanţiale.


„Noaptea Reducerilor” va avea loc joi, 12 mai. Începând cu ora 20:00 și până la 02:00 dimineața, magazinele vor afișa reduceri până la 50 % la îmbrăcăminte, accesorii, încălțăminte, cosmetice și parfumuri. De asemenea, în cursa reducerilor se vor încadra restaurantele și cafenelele din mall.

Noaptea Reducerilor va începe cu multe concursuri cu premii, iar vânătoarea de reduceri va avea loc pe ritmurile unuia din cei mai populari DJ din Chișinău: DJ Kirpich.

Shopping MallDova va organiza la final o licitaţie de loturi de 100, 300 si 500 euro. În cadrul licitației, care va avea loc la ora 01:00 noaptea vor participa toate bonurile decumpărături din Noaptea Reducerilor.

Amintim că primele ediții „Noaptea Reducerilor” au avut loc la 23 aprilie și 12 noiembrie 2010 și au adunat mii de oameni. Ediția din 12 mai curent este mai lungă cu 2 ore decât cele precedente.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: