(foto) Avem de toate în Parlament: Dulceața, castraveți, semințe și plapume

vineri, 1 aprilie 2011

(foto) Avem de toate în Parlament: Dulceața, castraveți, semințe și plapume
Foto: UNIMEDIA

Seminţe de pătrunjel, borcane cu legume de 200 g, iaurt cu termen de valabilitate expirat, borcănaşe cu dulceaţă, căciuli şi plapume fabricate în Australia, toate aceste „cadouri” în sacoşe cu sigla PD „Respect, Bunăstare, Progres – Marian Lupu pentru tine”  – aşa a urcat astăzi, 1 aprilie, la tribuna Parlamentului, deputatul comunist Elena Bodnarenco.
 
Potrivit ei, cu aceste „ajutoare materiale” au venit reprezentanţii celor trei partide în cadrul campaniei electorale „Acum este timpul ca aceste cadouri să vă fie returnate. Noi cunoaştem care este tactica voastră, voi mai întâi sărăciţi populaţia, nu le achitaţi salariile, iar apoi îi cumpăraţi cu ajutoare umanitare”, a susţinut Bodnarenco.


„Stimaţi colegi. Să aveţi grijă să nu salivaţi când veţi vorbi la tribune”, a spus spicherul Marian Lupu pe un ton umoristic.
 
„PL în nicio campanie electorală nu a distribuit ajutoare materiale. Poate v-aţi referit la alte partide”, a subliniat deputatul liberal Valeriu Munteanu.
 
UNIMEDIA precizează că astăzi în Parlament a fost aprobat proiectul care prevede transferarea competenţelor cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pentru cetăţeni. Astfel, aceste competențe au trecut de la Guvern către Ministerul Municii, Protecţiei sociale şi Familiei, condus de către democrata Valentina Buliga.





Sursa: UNIMEDIA
 


0 Comments: