Victoriabank, cea mai bună bancă din Moldova, premiată şi recunoscută la nivel internaţional

joi, 31 martie 2011

Victoriabank, cea mai bună bancă din Moldova, premiată şi recunoscută la nivel internaţional
Foto: victoriabank.md

La 28 martie 2011 în incinta hotelului „Premier Palace” din Kiev a avut loc premierea oficială a câştigătorilor primei etape a concursului internaţional „Banca anului 2010 din ţările CSI, Ţările Baltice şi Georgia” organizat de editura Internaţională „KBS-Izdat” în colaborare cu revista ucraineană „Банкиръ” şi Agenţia de rating „Credit-rating”.


Potrivit comunicatului de presă al organizatorilor, obiectivul principal al acestui concurs a constat în stabilirea liderilor pieţelor bancare din ţările CSI, ţările Baltice şi Georgia. La concursul sus menţionat au participat circa 1220 instituţii bancare, laureaţi devenind doar 12 bănci.

BC „Victoriabank” S.A. a fost distinsă cu marele premiu „Cea mai bună bancă pentru elaborarea şi implementarea noilor servicii bancare”. Această distincţie confirmă recunoaşterea de care se bucură Victoriabank pentru efortul de a aduce constant inovaţii în domeniul bancar, fapt atestat şi prin emiterea recentă a primului card bancar din categoria Premium Class - Visa Platinum.

La 30 martie 2011 în cadrul galei „Cele mai bune bănci GUAM-2010” BC „Victoriabank”S.A. a obţinut şi titlul de „Cea mai bună bancă pentru oferirea serviciilor populaţiei”.

Astfel, BC „Victoriabank”S.A., deţinând întâietatea la două categorii, a demonstrat din nou că este un lider incontestabil pe piaţa bancară prin oferirea celor mai diverse şi inovative servicii bancare populaţiei.

Nominalizările sus-menţionate au fost acordate în urma unei analize complexe realizate de Comisia Organizatorică din care fac parte colaboratorii revistei „Банкиръ”, experţi bancari internaţionali şi agenţii de rating şi au avut la bază următoarele criterii: rating-ul înalt, încrederea, transparenţa şi responsabilitatea.

Perseverenţa de care dă dovadă echipa BC „Victoriabank”S.A. la rezolvarea solicitărilor şi aşteptărilor clienţilor săi a adus băncii de-a lungul anilor şi alte nominalizări şi premii de excelenţă oferite de reviste economice prestigioase atât naţionale cât şi internaţionale.

Publicitate

 

sursa: Unimedia

0 Comments: