“PASTORAL BCR” – o nouă ofertă de depozit

joi, 31 martie 2011

“PASTORAL BCR” – o nouă ofertă de depozit
Foto: bcr.md

Noua soluţie de economisire, „PASTORAL BCR”, asigură beneficiarilor săi condiţii de depozit favorabile, la o rată a dobânzii avantajoasă, cu posibilitatea alimentării contului şi efectuarea retragerilor parţiale. Persoanele fizice pot beneficia de „PASTORAL BCR” începând cu 1 aprilie 2011 până în 15 mai 2011.


Suma minimă ce poate fi depusă pentru deschiderea depozitului „PASTORAL BCR” este de 2500 lei sau 250 EUR/USD, pe un termen de 9 sau 12 luni, la o dobândă avantajoasă ce poate fi capitalizată. Mai mult ca atât, noua soluţie de economisire oferă posibilitatea de a alimenta contul pe întreaga perioadă a depozitului şi de a efectua retrageri parţiale până la 15% din soldul lunii precedente.

”Lansând depozitul ”Pastoral BCR” dorim să oferim clienţilor noştri cele mai bune condiţii de plasament a banilor disponibili. Astfel, sumele economisite vor contribui la creşterea siguranţei financiare a deponenţilor noştri, răsplătind încrederea pe care o au în BCR Chişinău ca o instituţie financiară sigură şi capabilă să ofere randamentele dorite clienţilor săi”, a declarat Sergiu Bulbaș, directorul executiv retail din cadrul BCR Chişinău.

Pe parcursul anului 2010 BCR Chişinău a fost una din cele mai dinamice bănci de pe piaţa Moldovei în atragerea depozitelor de la populaţie. Astfel, la finele anului 2010 portofoliul depozitelor atrase de la persoane fizice a constituit 145.8 milioane lei, de 2.5 ori mai mult comparativ cu 31 decembrie 2009.

Încurajarea şi promovarea siguranţei financiare în rândul populaţiei se înscrie în filozofia Grupului Financiar Erste, din care face parte BCR, care timp de peste 190 ani şi-a construit relaţiile cu clienţii prin stimularea economisirilor şi construirea parteneriatelor durabile cu clienţii și partenerii săi.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: