Hai la făcut curățenie cu Gândul Mâței și Snails

joi, 31 martie 2011

Hai la făcut curățenie cu Gândul Mâței și Snails
Foto: UNIMEDIA

Formaţiile Gândul Mâţei şi Snails vor conduce 2 echipe care vor curăţi albia râului Bâc, în oraşul Chişinău, la data de 2 aprilie. Echipele lor vor porni din direcţii diferite şi se vor întâlni la podul de pe strada Izmail la 14:00. O altă echipă, formată din elevi va curăţi porţiunea care începe de la podul de pe strada Renaşterii înspre Sculeni.


Doritorii de a participa, se vor înscrie în Ceata lui Nicu Ţărnă sau în Detaşamentul Snails la locul întîlnirii – lângă Circ, la ora 9.30. Toţi participanţii vor primi echipament special, inclusiv saci şi mănuşi. 

Evenimentul este organizat de mişcarea “Hai, Moldova!”. Acesta reprezintă repetiţia generală înainte zilei de curăţenie naţională 16 aprilie, când sunt aşteptaţi să-şi curăţe ţara peste o sută de mii de moldoveni.

UNIMEDIA amintește că „Hai, Moldova” îşi doreşte să devină o replică a proiectului mondial „Let’s do it”, care s-a bucurat de succes în mai multe state, precum Estonia, Slovenia şi România. Este vorba de un proiect ecologic prin intermediul căruia o organizaţie de tineri voluntari îşi propune să implice la curăţenia generală cel puţin 350 de mii de oameni, care să adune 10 mii de tone de gunoi doar într-o singură zi.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: