Chrysler a prezentat trei concepte-surpriză

joi, 31 martie 2011

Chrysler a prezentat trei concepte-surpriză
Foto: masini.ro

Printr-o mutare ce a suprins pe toata lumea, Chrysler a prezentat in premiera mondiala trei noi concepte, in cadrul unui eveniment marunt, denumit Spring Festival of LXs, desfasurat la Irvine, California.


Grupate sub denumirea “S”, cele trei concepte sunt aplicate modelelor 300, 200 si Town & Country, ele urmand sa intre in productia de serie catre sfarsitul acestui an. 

Nu au fost furnizate deocamdata detalii tehnice, insa asa cum se poate vedea din fotografii, 300 S are o grila modificata, farurile cu tenta inchisa si o aripa deportanta montata pe capacul portbagajului. In plus, o serie de detalii cromate au fost eliminate, iar jantele sunt un model exclusiv. Schimbarile la interior par sa fie minore, dar scaunele sunt imbracate in piele rosie cu cusaturile in contrast. 

In ceea ce il priveste pe Chrysler 200 S, designerii au adaugat o grila neagra lucioasa, faruri cu tenta inchisa si jante de 18 inch de asemenea comanda speciala. Scaunele sunt imbracate in piele neagra si a fost montat un sistem de sonorizare Boston Acoustics. 

In sfarsit, Town & Country S are doar grila fata modificata, detalii argintii la exterior si scaune imbracate in piele. Vom reveni bineinteles cu detalii ce masura ce acestea vor fi disponibile.

Sursa: masini.ro


0 Comments: