Program de instruire "Manager Energetic European". Participă!

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Program de instruire
Foto: callenderinc.com

Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei a dat start proiectului de instruire „Manager Energetic European”, destinat specialiştilor responsabili de gestionarea energetică în cadrul întreprinderilor autohtone, angajaţilor companiilor furnizoare de energie electrică şi termică. Programul prevede cursuri şi training-uri în domeniu, conduse de experţi ai CCI Potsdam, precum şi un stagiu practic de o săptămână în Germania. Participanţii vor deveni, la rândul lor, formatori, împărtăşindu-şi experienţa cu colegii din Republica Moldova.


La proiect pot aplica consultanţi în domeniul energetic, ingineri proiectanţi, specialiştii din domeniul construcţiilor, experţi în management, precum şi administratori ai blocurilor de locuit. La finele cursului, participanţii vor elabora un proiect individual, pentru un obiect concret, şi programul de acţiuni ce trebuie întreprinse. 

Cerinţe pentru participare la program: 
Studii superioare în domeniul energeticii sau construcţiilor;
Minimum 3 ani de experienţă de lucru în domenii conexe; 
Minimum 1 an de experienţă de predare;
Dorinţa de a se realiza ca formator în domeniu.

Înscrierea la program se va face pe bază de concurs. CV-ul poate fi depus până la 15 decembrie 2010, la Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 151, e-mail: personal@chamber.md. Informaţii suplimentare: (373 22) 23-32-86, www.chamber.md.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: