Avertizare meteorologică: Ceaţă, polei şi gheţuş

joi, 2 decembrie 2010

Avertizare meteorologică: Ceaţă, polei şi gheţuş
Foto: agenda.ro

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă pentru zilele de 2 şi 3 decembrie, o avertizare meteorologică cu cod galben pentru întreg teritoriul ţării. Se prognozează ceaţă, polei şi gheţuş pe drumuri.


În data de 2 decembrie seara şi 3 decembrie noaptea şi ziua, pe o mare parte a teritoriului ţării, se prevede ceaţă cu vizibilitatea de 200 metri şi mai puţin. Pe arii extinse se va menţine polei şi gheţuş pe drumuri. 

Pentru mâine ziua, 3 decembrie, se prevăd temperaturi de minim -4°C în Nordul ţării şi maxim +9°C în Sud. În capitală temperatura va varia între -1°C şi +7°C.

Pe data de 4 decembrie se va încălzi şi se vor înregistra temperaturi pozitive atât ziua, cât şi pe timpul nopţii. Se vor menţine temperaturi negative pe timp de noapte doar în Nordul ţării. Pe 5 decembrie, scade din nou mercurul în termometre.

UNIMEDIA menţionează că Codul galben semnalizează că condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot afecta anumite activităţi socio-economice.

Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Daniela Dermengi


0 Comments: