Vladimir Voronin vrea o reacție mai dură din partea Rusiei

luni, 6 septembrie 2010

Vladimir Voronin vrea o reacție mai dură din partea Rusiei
Foto: www.thepanamadigest.com

"Am fost chiar surprins că nu a survenit o altă reacţie din partea Rusiei. Chiar am fost surprins. Reacţia la toate aceste scandaluri de vin și de fructe - nu este o reacţie politică. Eu mă întreb de ce nu există nici o reacție politică serioasă din partea instituţiilor abilitate din Rusia”, afirmația a fost făcute de Vladimir Voronin în cadrul unei emisiuni difuzate de postul de radio Echo Moskvî.


"Să luăm drept exemplu ultima sărbătoare, Ziua Independenţei. Toate evenimentele de Ziua Independentei - şi concerte, şi restaurante și recepții, toate au fost finanţate de către Guvernul din România”, a declarat liderul comuniștilor.

"Deci, eu cred că autorităţile ruse, instituţiile guvernamentale rusești ar trebui să reacționeze mai dur şi mai serios la aceste lucruri [acțiunile guvernului moldovenesc – n.a.], să nu se rezulte totul la limitarea exporturilor de fructe şi vin. Altfel, e o nimica toată”, insistă Voronin.

Partidul Comuniștilor era pregătit de validarea referendumului. "Obligatoriu vom propune un candidat”, încă ieri spunea președintele PCRM: "Voi sta alături de acest candidat toată campania electorală. Şi voi încerca să transfer autoritatea, şi ratingul meu acestui candidat”.

sursa: Unimedia

0 Comments: