Subaru promite şase modele noi până în 2014

vineri, 10 septembrie 2010

Subaru promite şase modele noi până în 2014
Foto: automarket.ro

Subaru va lansa în următorii până în 2014 şase modele noi, ca urmare a planurilor sale de expansiune. Cel mai important model va fi probabil coupe-ul sportiv, elaborat în parteneriat cu Toyota.


În condiţiile în care toţi marii constructori pregătesc o extindere serioasă a gamei în următorii trei ani, Subaru nu poate pierde teren pe Bătrânul Continent. Constructorul japonez promite şi el şase noi modele până la finele lui 2014. Primul pas în acest sens va fi făcut anul acesta, în luna noiembrie, odată cu debutul Salonului Auto de la Los Angeles, acolo unde niponii vor expune un Forester revizuit.

Anul cel mai important va fi însă 2012, când nu mai puţin de trei noi apariţii Subaru vor ajunge la saloanele auto din Europa. Este vorba despre noua generaţie a modelului Tribeca şi despre al treilea urmaş al seriei Impreza, desenat de Osamu Namba, designerul şef al japonezilor, care îşi propune să creeze o familie de variante populare ale celor mai reprezentative modele Subaru.

Tot în 2012 va sosi şi primul model complet nou pregătit de Subaru, o surpriză pe care mulţi o intuiesc: omologul deja celebrului Toyota FT-86. Spre deosebire de fratele de proiect, coupe-ul Subaru va adopta propulsorul de 2.5 litri benzină al actualului Impreza STI.

Tot în următorii ani, Subaru va oferi clienţilor săi şi primele versiuni hibride, sub caroseria modelelor japoneze urmând să se regăsească trenuri de propulsie furnizate de Toyota. Ultimul set de premiere este aşteptat în 2014, când publicul va face cunoştinţă cu faceliftul modelelor Legacy şi Outback.

0 Comments: