Partidul Democrat: Propunem să începem, fără întârziere, un dialog cu toate partidele prezentate în Parlament

luni, 6 septembrie 2010

Partidul Democrat: Propunem să începem, fără întârziere, un dialog cu toate partidele prezentate în Parlament
Foto: UNIMEDIA

"Clasa politică a Republicii Moldovei trebuie să dea dovadă de capacitate de dialog constructiv. În această situație, PDM lansează propunerea de a institui un cadru de dialog cu toate partidele prezentate în Parlament", se spune în declaraţia oficială a Partidului Democrat, care vine să comenteze rezultatele referendumului constituţional.


Democraţii susţin că în urma nevalidării referendumului constituţional şi în condiţiile de criză politică, au fost create "premise noi de neclaritare". "În acest moment, urmând voința poporului, clasa politică a Republicii Moldovei trebuie să dea dovadă de capacitate de dialog constructiv", se mai spune în declaraţie.

Partidul Democrat consideră că aceste consultări, cu participarea tuturor partidelor parlamentare, trebuie să înceapă fără întârziere.

UNIMEDIA precizează că tot astăzi, 6 septembrie, liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, a declarat că PCRM este orientat spre dialog şi colaborare constructivă cu toate forţele politice, care sunt dispuse să se consolideze în jurul principiului statalităţii moldoveneşti.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: