Imagini din înregistrarea făcută de Mădălina înainte de a se sinucide, făcute publice

joi, 9 septembrie 2010

Imagini din înregistrarea făcută de Mădălina înainte de a se sinucide, făcute publice
Foto: gandul.info

ProTV a difuzat, joi, în timpul emisiunii "Happy Hour", primul cadru din înregistrarea de adio pe care cântăreaţa Mădălina Manole şi-a făcut-o în oglindă, înainte de a se sinucide.


Cântăreaţa Mădălina Manole a avut o frică serioasă de blesteme, ea fiind pasionată de Tarot, au declarat, joi, la Happy Hour apropiaţi ai cântăreţei, informează Gândul. Aceasta a scris în jurnalul său, în septembrie 2005, după o întâlnire cu un ghicitor în cărţi că "are cununiile legate", motiv pentru care relaţia ei cu Şerban Georgescu s-ar fi destrămat.

După întâlnirea cu ghicitoarea, Mădălina Manole şi-a notat în jurnal, la "Casa Sănătăţii" următoarele lucruri: "risc de accident, moment de labilitate, casa nebunului, stare angoasă".

"După ce a divorţat de Şerban Georgescu, a spus că nu se va mai căsători niciodată, orice s-ar întâmpla. Mădălina a fost la un domn care i-a ghicit în cărţi. Şi i-a spus că are cununiile legate, iar ea zicea: 'Uite, are dreptate, nu o să mă mai mărit'", povesteşte un prieten al cântăreţei. Se întâmpla prin 2002-2003.

În aceeaşi perioadă, Mădălina s-a întâlnit şi cu un parapsiholog, Lucian Iordănescu, cu care vroia să vorbească despre blesteme. "Nu ştiu cine m-a blestemat, dar se pare că vine pe filiera maternă", i-ar fi spus cântăreaţa acestuia. Mădălina nu vroia însă să meargă la vrăjitoare, dar spunea că ar vrea ca totul să se rezolve mai repede. A spus că îl va mai suna pe Iordănescu, dar nu a mai făcut-o.

0 Comments: